• Verzending binnen 1-3 werkdagen
  • Thuisbezorgd vanaf €5,75 of gratis ophalen in Julianadorp
  • Leuke testers bij iedere bestelling
  • Handgemaakt met EU-goedgekeurde veiligheidsrapporten

Reed diffusers


Laat je huis heerlijk ruiken met de reed diffusers <3

De reed diffusers zijn het beste te ruiken in kleine ruimtes, zoals de hal of het toilet. Maar ook in grotere ruimtes zoals een woon- of slaapkamer ruiken ze heerlijk. Zet ze op een plaats waar je langs loopt, of waar wat tocht of wind langs komt. Op deze manier ruik je de geur het beste en wordt het heerlijk verspreid.

Je kan de reed diffuser bestellen door de stappen 1 t/m 3 te doorlopen. Bij stap 1 kies je een potje/flesje waar de door jouw gekozen geur in komt. Bij stap 2 kies je een dopje welke jij het mooiste op het potje/flesje vindt passen. Bij stap 3 kies je de geur die je in het potje/flesje wilt hebben <3

 

Heb jij zelf al een leuk potje of flesje waar je graag een reed diffuser van wil maken? Scroll dan even verder naar beneden, daar staan de navullingen :-)

 

LET OP: De potjes en dopjes kunnen niet los besteld worden, omdat het bedrag op €0,00 staat, maar natuurlijk niet gratis zijn :-). Dit is gedaan, omdat het volledige bedrag bij stap 3 in je winkelwagentje wordt berekend. Helaas heeft deze website nog niet de keuze om er één product van te maken, vandaar de 3 stappen apart.

 


Heb je zelf al een leuk flesje staan die je wil gebruiken? Of heb je eerder een reed diffuser gekocht en ga je het potje hergebruiken? Dat kan! Met deze navulling hervul je het potje dat je hebt, zo kan je je oude potje hergebruiken of zelf van een leuk potje een reed-diffuser maken.

Het is aan te raden om na iedere 100ml verdampte geurolie nieuwe stokjes te gebruiken. Daarom is de navulling altijd inclusief 6 geurstokjes.