• Verzending binnen 1-3 werkdagen
  • Thuisbezorgd vanaf €5,75 of gratis ophalen in Julianadorp
  • Leuke testers bij iedere bestelling
  • Handgemaakt met EU-goedgekeurde veiligheidsrapporten

Bestelinformatie


Betalingen

Na het plaatsen van een bestelling komt het rekeningnummer in beeld te staan waarnaar het bedrag overgemaakt moet worden. De bestelling wordt in orde gemaakt nadat het verschuldigde bedrag is ontvangen op het aangegeven rekeningnummer. Zodra het bedrag is ontvangen worden de producten binnen 1-3 werkdagen klaargemaakt voor verzending. Wanneer de betaling na 5 werkdagen nog niet is ontvangen wordt de bestelling geannuleerd.

 

Bezorging & verzendkosten

Wanneer je een bestelling geplaatst hebt kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen of thuis te laten bezorgen. De prijs die gehanteerd wordt voor de bezorging is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het gewicht van het pakket. 

- Thuisbezorgd vanaf €4,99

- Gratis bezorging vanaf €75,-

- Gratis ophalen in Julianadorp

Bezorging is alleen mogelijk in Nederland en België (mogelijke uitbreiding van de bezorglanden volgt later)

 

Levertijd

De bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen klaargemaakt voor verzending en overgedragen aan DHL.

 

Ruilen en retourneren

Het retourneren van artikelen kan tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de bestelling en is alleen mogelijk indien de verpakking dicht en onbeschadigd is. De kosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de koper. 

Ruilen is niet mogelijk, in plaats daarvan kan je het artikel retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Hierbij is geen vergoeding voor de verzend- en bezorgkosten mogelijk.