• Verzending binnen 1-3 werkdagen
  • Thuisbezorgd vanaf €5,75 of gratis ophalen in Julianadorp
  • Leuke testers bij iedere bestelling
  • Handgemaakt met EU-goedgekeurde veiligheidsrapporten

LET OP: Wegens privé-omstandigheden worden bestellingen die geplaatst zijn op of na woensdag 26-10-2022 pas vanaf 21-11-2022 verzonden. 


Bathventure

Bathbombs, waxmelts, diffusers en meer. Handgemaakt met de heerlijkste geuren en mooiste kleuren!Volg Bathventure op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven over de nieuwe producten.Ben je op zoek naar een bathbomb of waxmelt met een specifieke geur of uiterlijk? Of heb je andere vragen of voorstellen? Neem contact op via info@bathventure.nl of stuur een berichtje via Facebook Messenger om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je iets gekocht of gekregen en wil je laten weten wat je er van vindt? Laat hieronder dan gerust een reactie achter 🤗


Reactie plaatsen

Reacties

Ellen
2 jaar geleden

Ik heb geen bad dus gebruik de footspabombs. Heerlijk in een voetenbad en vooral lekker ruiken!
Waxmelts kocht ik vroeger bij de bekende webshops maar deze van Bathventure ruiken veel lekkerder. En zien er ook veel leuker uit. Dus ook heel leuk om cadeau te geven.

Anouk
3 jaar geleden

Wat een superfijne badbommen! Heb vanavond de sweet melon geprobeerd. De geur was heerlijk, de kleuren waren prachtig en hij bleef heel lang bruisen! On nu al niet wachten om de rest van m’n bestelling uit te proberen!🍉♥️


Bathbomb - badbruisbal